Over Longing

Achter de badplanken van Longing schuilt een bijzonder verhaal. Ze worden namelijk met liefde vervaardigd in de houtwerkplaats van WerkPlekPlus. Hier werken mensen die door omstandigheden niet mee kunnen doen in onze ‘normale’ werkmaatschappij. In dit werkervaringsbedrijf ontdekken zij wie ze zijn, wat ze willen in het leven en welke mogelijkheden er zijn. Door te werken aan de badplanken van Longing doen zij ervaring op, om uiteindelijk weer mee te draaien in de maatschappij.

Zo help je niet alleen jezelf aan een prachtig badkameraccessoire, maar ook een ander aan een betere toekomst. En de aandacht en liefde die in de planken is gestoken, die zie je terug!

Praktisch en stijlvol

Een houten badplank is zowel een praktische als stijlvolle eyecatcher voor iedere badkamer. Of je hem nu gebruikt voor een hapje en een drankje terwijl je geniet van een heerlijk bad of er je mooiste badkameraccessoires op uitstalt: een houten design badplank maakt iedere badkamer af.

Drie soorten planken

Na een proces van het selecteren van het beste type hout, het bijschaven van het design en het door en door testen van onze speciaal ontwikkelde lak en olie, zijn wij uiteindelijk tot drie typen planken gekomen. Ga je voor de warme uitstraling van gelakt rustiek eikenhout? De frisse look van geolied vurenhout? Of ga je voor onze prachtige design badplank? Wat je smaak ook is: voor iedere badkamer is er een passende plank.

 

Longing.nl is een website van Tegelhuys Ommen

KvK 77775295

BTWnr NL861139288B01