Houten badplank: praktisch en stijlvol

Houten badplank: praktisch en stijlvol

Je kent het vast. Na een dag hard werken heb je nergens anders zin in dan in een heerlijk warm bad. Het liefst met je favoriete serie en een hapje en drankje binnen handbereik. Maar waar laat je dit alles? Er bestaan wel badrekjes, maar deze zijn vaak óf niet mooi, óf niet stevig. Of zelfs allebei niet.. Gelukkig is dat nu verleden tijd, met een houten design badplank!

Badplank van hout

Een stijlvolle houten badplank is dé oplossing om je favoriete bad-items binnen handbereik te hebben, zonder afbreuk te doen aan het interieur. Sterker nog, een mooie design badplank maakt iedere badkamer juist helemaal af!

De natuurlijke houten uitstraling van een design badplank past helemaal in een badkamerinterieur van nu. Het is een eyecatcher op zich, of je hem nu gebruikt als houder van je hapje en drankje als je een bad neemt, of als je er je favoriete accessoires op uitstalt. Praktisch en stijlvol in één dus!

Drie typen planken

Bij Longing vind je handgemaakte design badplanken in drie typen. Zo is er donker geolied eikenhout, warm gelakt eikenhouten en fris geolied vurenhout. Daarbij heb je de keus uit een badplank met of zonder handige inkeping voor je tablet. Dankzij de speciaal ontwikkelde en uitvoerig geteste olie- of laklaag gaat de badplank jaren mee, zelfs in een vochtige ruimte als je badkamer.

Badplank van hout: hét nieuwe badkameraccessoire

Kortom: een houten design badplank is hét nieuwe accessoire dat niet mag ontbreken in een iedere moderne badkamer. Stijlvol, uniek en uitermate praktisch. Laat het bad maar vollopen!